Nordvalls Etikett AB overtok Lexits etikettvirksomhet pr 1. mars. Det nyorganiserte selskapet, Lexit Labels AS, vil under Nordvalls samarbeide tett med Lexit konsernet i tiden fremover på alt av etikettleveranser – og tilbudet vil være det samme som før.

OM SELSKAPET

Gjennom 30 år, fra 1993–2023 har nyorganiserte Lexit Label utgjort en viktig del av porteføljen til Lexit Group – helt frem til 1. mars i år hvor Nordvalls Etikett AB overtok etikettvirksomheten. Under Nordvalls fortsetter Lexit Labels å levere effektive og bærekraftige etikettløsninger for alt fra trykte/selvklebende etiketter – hele spekteret fra nøytrale/utrykte etiketter til linerless/sleeves, spesialetiketter og RFID-etiketter og mye mer.

Sammen med Nordvalls har vi enda mer kapasitet, flere muligheter i produksjonen og et konsentrert fokus på etiketter.

Gjennom årene har Nordvalls blitt Skandinavias ledende merkevareleverandør, og gjennom oppkjøp ble Nordvalls Label Group opprettet.

Datterselskaper innenfor Nordvalls Label Group er Watermill Press og Kölle Etiketten Gmbh. Nordvalls Label Group har en årlig omsetning på SEK 1.100 millioner (2023) og har cirka 300 ansatte. Konsernet har lang erfaring og kunnskap innen etiketter, et bredt utvalg av trykketeknikker, moderne trykkpresser og deler et kundeorientert fokus.

Watermill Press i Bradford, Storbritannia, spesialiserer seg på hvite etiketter for identifikasjon av paller og ytre boks. Kölle Etiketten, Esslingen Tyskland, produserer selvklebende etiketter og fleksibel emballasje, spesielt teetiketter og tekonvolutter med næringsmiddelindustrien som sitt største kundesegment.

 

VÅRT TEAM

Jostein Sæter
Ansvarlig salg Norge
e-post

Pernille Johansen
Salg
e-post

Thomas Sørlie
Salg
e-post

Thor Tviberg
Salg Trondheim
e-post

Joachim Valle Hansen
Salg Trondheim
e-post

Kari Mette Knudsen
Kundesenter
e-post

Synne Egeberg
Kundesenter
e-post

Vigdis Nerli
Repro Norge
e-post

John Olav Raanes
Ansvarlig produksjon Trondheim
e-post

Ruth Pettersen
Produksjon
Trondheim
e-post

Heidi Dybvadsskog
Produksjon
Trondheim
e-post

Vårt miljøengasjement

Vi jobber kontinuerlig for å implementere bærekraftige løsninger i etikettproduksjonen vår.

Redusere miljøfotavtrykket
Design er utgangspunktet for bærekraftig emballasje og vårt EcoDesign hjelper oss å velge råvarer som reduserer råstoff behov, muliggjør resirkulering, gir fornybare alternativer og reduserer miljøfotavtrykket gjennom livssyklusen. Hovedmålet med EcoDesign er å fremme sirkularitet ved å minimere de negative og maksimere de positive miljøkonsekvensene.

Resirkulering av etikettavfall
Å gjøre avfall om til en ressurs er et must i den sirkulære økonomien og en viktig del av vår tilnærming til bærekraft. Lexit ble RafCycle® partner i mai 2019 som et av de første etikett trykkeriene i Europa og kan med stolthet fortelle at vi også viderefører partnerskapet til våre kunder og på denne måten er med på å sikre størst mulig grad av resirkulering av det som tidligere ble sett på som etikettens restavfall – nå får avfallet nytt liv.