NOEN AV VÅRE KUNDEHISTORIER

Norsk Kylling AS

Vi har levert og installert komplett linerless konsept og etiketter.

– Det er mye opplysende og teknisk informasjon som kundene skal kunne lese og det er skjemmende på front av pakken. Vi ønsket gjennom uttrykket på pakningen å skape en selgende f-pak som gir forbruker «lyst på kylling, sier Gisle Ranum, Salgs- og produktutviklingsdirektør i Norsk Kylling.

Lerøy Seafood

 Produkterna märks med säljande etiketter.

– Vi upplever Lexit som en partner där vi gemensamt utvecklar, effektiviserar och digitaliserar vår produktion, säger Lars Christer-Nilsson, inköpare på Leröy.

TINE

Lexit Labels er stolt avtaleleverandør av hele TINEs etikettportefølje. Vi produserer og leverer alt fra nøytrale logistikk etiketter til etiketter i alle farger, former og fasonger – også flersidige.

– Vi opplever Lexit som en fremover lent samarbeidspartner som hjelper oss med å velge gode og kostnadseffektive løsninger, forteller Morten Aas, leder for emballasjeutvikling i TINE.

Fatland Gruppen

Lexit Labels har i flere tiår produsert etikettløsninger for leverandører til en rekke av de største dagligvarekjedene i Skandinavia.

– Vi var først i landet med tresidige etiketter etter et forslag fra Lexit. Det ble en stor suksess hos merkevareeierne og kundene, og det tok ikke lang tid før kjedene ønsket det på neste alt, Per Einar Johansen, daglig leder i Fatland Sandefjord.

Nyhléns Hugosons

Lexit Labels levererar linerless och etiketter till Nyhléns & Hugosons samtliga fabriker. Nyhléns & Hugosons var tidigt ute med att investera i linerless. 

– Lexit har bred erfarenhet inom linerlesskonceptet, vilket har hjälpt oss med de problem vi haft, säger Michael Svanqvist, inköpare från Nyhléns & Hugosons.

Mikrobryggerier/ölindustrin

Lexit Labels levererar etiketter och digitalt etikettflödessystem.

– We’ve worked with Lexit for more years than I can remember. I don’t have enough fingers to count the amount of times that Lexit has gone over and above what was expected of them. Lexit is like family to our brewery and we love working with them. säger Darryl De Necker från Beerbliotek.

Bosphorus

Lexit Labels levererar etiketter, kartongsleeves och digitalt etikettflödessystem.

– Våra inköp har blivit mycket enklare när man kan tala med en och samma person oavsett om det gäller etiketter eller sleeves, man känner att det är ordning och reda på Lexit, säger inköpsansvarig Rafael Simonsson från Bosphorus.

NOEN AV VÅRE GODE KUNDER