Nordvalls Etikett AB overtok Lexits etikettvirksomhet pr 1. mars. Det nyorganiserte selskapet, Lexit Labels AS, vil under Nordvalls samarbeide tett med Lexit konsernet i tiden fremover på alt av etikettleveranser – og tilbudet vil være det samme som før (se nedenfor).

ETIKETTDESIGN OG BESTILLING

Smart etiketthåndtering med digitale tjenester!

For å gjøre det enkelt for deg som kunde å administrere etikettene dine, tilbyr vi i Nordvall to smarte tjenester; Web4Labels og Nordvalls Websenter. Dette gir kunden enkel kontroll og mulighet til å følge etiketten fra start til mål.

Web Center

– godkjenning av etiketter

Uansett om etiketten kommer fra reklame eller designbyrå så må den gjennom grundige kontrollrutiner før den går videre i systemet.

Originalen ferdigstilles til trykk og legges ut på nettet i Web Center, der kundene logger seg på med brukernavn og passord. I denne plattformen foregår all korrektur-kommunikasjon – det kan kommenteres og bes om endringer, eller godkjennes, ved hjelp av få tastetrykk.

Den siste versjonen er alltid den eneste som er tilgjengelig for kunden. Bilder av etikettene følger også med i alle ledd i prosessen.

Web4Labels

– bestilling av etiketter

Her kan kundene direkte bestille ønsket antall etiketter, og i tillegg sjekke all produksjonsinformasjon som format, spoleretning, antall etiketter på rull, antall etiketter i produksjon, leveringsdato m.m.

Når bestillingen er lagt inn, genererer systemet en ordrebekreftelse. Hvis det er et lagervare, vil du også kunne se lagersaldoen.